Hírek

szept 2nd

WALKenergie – Izzadás felső fokon!

Írta    Nincs komment

A legújabb mozgásforma! A legújabb fitnesz őrület!

A WALKenergie élménygazdag, változatos órákat garantál. A csoportos fitness edzések közül messze a leghatékonyabb zsírégető tréning, valamint egész testre kiterjedő hatékony alakformálást is biztosít. Edzi a szív-, ér- és légző rendszert, erősíti az izmokat, fejleszti az állóképességet és hatékonyan égeti a zsírt.

A WALKenergie program megszületésének alapja az edzőtermek leginkább használt eszköze a futópad volt. A cél egy olyan csoportos, edzői irányítással végzett edzésmódszer megalkotása, mely igen széles tömegeket mozgat meg.
Az ötlet Olaszországból származik, ahol ez a fajta csoportos mozgásforma már évek óta tombol.
Magyarországon 2011. októberében nyílt az első WALKenergie terem. Azóta már több fitnesz terem kínálatában fellelhető a WALKenergie program, amelyet kizárólag WALKenergie gépeken végezhetünk.
Ezen edzésmódszer sikerének alapja a szakképzett oktatók, illetve a professzionális WALKenergie gyaloglógépek.

A WALKenergie legfontosabb előnyei

  • 45 perc aerob munkavégzés
  • zsírégetés
  • izmok erősítése
  • szív-, ér- valamint légzőrendszer edzése
  • állóképesség fejlesztése

 

A WALKenergie gyaloglógépek nem elektromosak, hanem mechanikusak, így lehetővé teszik, hogy valódi gyaloglást illetve futást szimuláljunk, vagy akár bemelegítő gyakorlatokat végezzünk rajtuk.
A padon végezhető gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy azok mindenki számára elvégezhetőek legyenek, kortól, nemtől, testsúlytól függetlenül.
A WALKenergie program illetve gépek használatával és ezeknek köszönhetően a gyaloglás, mint edzésmódszer egész évben végezhető teremben, csoportosan, edző irányításával, zenére, jó hangulatban, változatos, élmény gazdag órák keretein belül.A csoportos fitness edzések közül a gyaloglás messze a leghatékonyabb zsírégető tréning, valamint egész testre kiterjedően igen hatékony alakformáló is egyben.

Leave a reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük