Hírek

ápr 1st

LadyLash – A szálankénti luxus

Írta    Nincs komment

A LadyLash pillaszálak speciálisan könnyített antiallergén éjfekete szintetikus anyagból készültek, ezért megszólalásig hasonlítanak a természetes emberi pillákra. A pillaszálak tökéletessége a speciálisan kifejlesztett alapanyagnak köszönhető, ezzel biztosítva a megfelelő tartósságot és ellenálló képességet minden külső tényezővel szemben. Egyedülálló minőségű csúcsfejlesztésünk a megújult The Black Glue fekete ragasztó, mely most még erősebb, még gyorsabb és az eddigieknél kisebb ragasztómennyiséggel is akár 4 hétig tartós szempillasor készíthető. A széles LadyLash pillaválasztékból minden pillasorhoz találsz megfelelőt, legyen az színes, extrém hosszú, vagy természetes hatású. A Klasszikus szálankénti 3D szempillahosszabbítás mellett már az extrém dús pillasorok kedvelői is a LadyLash-t választják, hiszen a csodálatos Hollywood Volume szempilladúsítással soha nem látott természetes hatású, de mégis drámai dúsítás érhető el.

Az applikálásnál mindig figyelembe vesszük a vendég természetes pilláinak hosszát, vastagságát, ívét, sűrűségét és színét. Ez alapján választjuk ki a LadyLash pillákat, a technikát és a szemformának megfelelő pillasor formát.

A klasszikus 3D pillahosszabbításnál minden szál természetes szempillához egy szál szintetikus LadyLash pillát ragasztunk. Így dúsabb érzetű és látványosan hosszabb szempillát kaphatunk. Dúsítást a duplaszálas DUAL LASH és háromszálas TRIPLEX LASH pillák használatával érhetünk el. A pillasort pedig színes COLOR LASH szálakkal és köves DIAMOND LASH pillával egészíthetjük ki.

A legújabb prémium szempilla dúsítási módszer a LadyLash Hollywood Volume, ahol egy szál természetes szempillához általában 3 szál speciális, pehelykönnyű “silk” pillát illesztünk a különleges és egyedi, Volume-Up technikával.A hihetetlenül könnyű Volume pilla még 6 szál használata esetén sem terheli meg a természetes pillát. LadyLash Hollywood Volume csak kicsit hosszabbítja, ellenben drámaian dúsítja a saját pillasort.

Címke:

Leave a reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük